Cantonát idézte sunyi kiadásban Patrice Evra

775031097 Horizontal
Olympique de Marseille's French defender Patrice Evra (L) looks on next to Olympique de Marseille's French goalkeeper Steve Mandanda prior to the UEFA Europa League Group I football match Marseille vs Vitoria Guimaraes on October 19, 2017 at the Velodrome stadium in Marseille, southeastern France. / AFP PHOTO / BERTRAND LANGLOIS
Vágólapra másolva!
Patrice Evra felállított egy rekordot, amire biztos, hogy nem lesz büszke, és azt is jól teszi, ha a ezentúl a háta mögé néz, amikor kimegy az utcára Marseille-ben.

Patrice Evra csapata, az Olympique Marseille francia válogatott szélső védője csapata Európa Liga-mérkőzése előtt olyat tett, amit nem nagyon fog tudni kimagyarázni. A Vitoria Guimaraes stadionjában a bemelegítés során az OM játékosai vitába keveredtek saját szurkolóikkal, majd jött Evra és takarásból fejbe rúgta az egyik drukkert.

Ezzel a bravúros megmozdulással nem csak Marseille-ben lett közellenség, de ő lett az EL történetének első olyan játékosa, akit még a kezdő sípszó előtt állítottak ki.

A Manchester Unitedben is megforduló francia talán korábbi klub-, egyben honfitársától vette az ötletet a karaterúgásra: Eric Cantona 1995 januárjában egy őt sértegető Crystal Palace-drukkert rúgott meg, de ő legalább szemből intézte a támadást, ellentétben Evrával.