Társoldalunk:

Nikolics Nemanját két MLS-díjra is jelölték

2017.11.01. 09:03

A tengerentúli élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Nikolics Nemanját két díjra is jelölték. A Chicago Fire magyar válogatott támadója az MVP – legértékesebb játékosnak járó elismerés – és a MLS év újonca jelöltjei között is ott van.

Az MLS kedden tette közzé jelöltjeit. Az alapszakasz legértékesebb játékosnak járó MVP-díjért öten szállnak versenybe, Nikolics Nemanja olyan labdarúgók közé került be, mint például a 23-szoros olasz válogatott, a Toronto FC-t erősítő Sebastian Giovinco, vagy éppen a világ- és Európa-bajnok David Villa, a New York City FC támadója.

Nikolics Nemanja esélyes az MVP-díjraForrás: Nikolics Nemanja/Facebook

A 24 találattal gólkirályi címet szerző magyar válogatott támadó nem csak MVP lehet az MLS-ben, de a legjobb újoncnak járó elismerést is megkaphatja. A győztesek nevét november 20-án hirdetik ki.

Ám Nikolics addig sem ül a babérjain, a közösségi oldalán közétett bejegyezésesből kiderült, hogy az éjszaka már repülőre szállt Budapest felé, hogy november 9-én Luxemburgban, öt nappal később Budapesten Costa Rica ellen segítse a magyar válogatottat.

Az MVP-díj jelöltjei:
Miguel Almirón (Atlanta United)
Sebastian Giovinco (Toronto FC)
Nikolics Nemanja (Chicago Fire)
Diego Valeri (Portland Timbers)
David Villa (New York City FC)
December 4-én hirdetnek győztest.

Az MLS-újonca-díj jelöltjei:
Miguel Almirón (Atlanta United)
Josef Martínez (Atlanta United)
Nikolics Nemanja (Chicago Fire)