Két római szurkoló csak a fogdából nézheti a Chelsea elleni rangadót

AS Roma v Atletico Madrid - UEFA Champions League A. S. Roma fans Champions League 2017 General News GYPSY SPORT-ACTION atletico madrid FOOTBALL roma v atletico madrid sports
A.S. Roma fans during the UEFA Champions League group C football match AS Roma vs Atletico Madrid FC at the Olympic Stadium in Rome, on september 12, 2017. (Photo by Silvia Lore/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Kedden este AS Roma az angol bajnoki címvédő Chelsea-t fogadja a Stadio Olimpicóban, a Bajnokok Ligája csoportkör 4. fordulójában. A két csapat az előző körben a BL-idény eddigi legemlékezetesebb meccsét játszotta Londonban, így jó esély van rá, hogy ismét felejthetetlen élményben lesz része a futballszeretőknek. A találkozóra azonban árnyékot vet az erőszak, ugyanis az olasz huligánok hétfőn este megtámadták a fővárosba érkező angolokat.

Hétfőn este a Chelsea-szurkolók már a Shamrock Irish Pubban söröztek, amikor egyszer a római Ultras Giallorossi tagjai felfegyverkezve megtámadták őket.

Néhány angolt megvágtak, de a római rendőrség gyorsan megérkezett a helyszínre. Az olasz huligánoknak sikerült elmenekülniük, azonban a gyors rendőri intézkedés miatt a Chelsea-szurkolók kisebb sérülésekkel megúszták a támadást.

Az eset után a rendőrség megerősítette két római szurkoló letartóztatását.