Félbeszakadt a Vasas-Haladás mérkőzés

Budapest, 2017. március 16. Az angyalföldi Mohamed Remili (k), valamint a szombathelyi Stef Wils (b) és Iszlai Bence (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójából elhalasztott Vasas FC - Swietelsky Haladás mérkőzésen a fővárosi Szusza Ferenc Stadionban 2017. március 16-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A 22. percben Vad II István játékvezető félbeszakította a Vasas-Haladás mérkőzést a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, tizedik fordulójában, mert meghibásodott a Szusza Ferenc Stadion világítása.
Ezen a Vasas-Haladás mérkőzésen még semmi gond nem volt a világítással Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Előbb néhány reflektor aludt ki, majd az egész stadion sötétbe borult.

A csapatokat néhány perc várakozás után az öltözőbe rendelte a játékvezető, így sokáig kérdéses volt, folytatják-e a találkozót.

A biztosítékkal volt a probléma, amely megoldásán az ELMŰ emberei hosszasan dolgoztak, de nem sikerült teljesen rendbe hozni, így

Vad II István játékvezető egy óra várakozás után félbeszakította a találkozót.

Az összecsapás pótlásáról később dönthet az MLSZ.

OTP Bank Liga, 10. forduló

Vasas-Haladás 0-0, - a 22. percben félbeszakadt

Varga Roland tovább repíti a Ferencvárost

A Ferencváros 2-0-ra nyert otthon a Diósgyőr ellen - Varga Roland már a 11. gólját lőtte -, a Vasas-Haladás mérkőzés félbeszakadt a világítás meghibásodása miatt, míg a DVSC zsinórban az ötödik mérkőzését nyerte meg a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójában szombaton.