A stadionba zárták a Santos feldühödött szurkolóit

Partida entre Santos e Barcelona de Guayaquil pela Libertadores 2017 BARCELONA DE GUAYAQUIL BRAZIL PHOTO PRESS FOTOJORNALISMO GUILHERME KASTNER PAUTAS SANTOS
SANTOS, SP, 20.09.2017 - SANTOS-BARCELONA GUAYAQUIL - Torcedores do Santos depedram onibus dos jogadores e entra em confronto com a policia militar ap[os derrota para o Barcelona de Guayaquil jogo válido pelas quartas de final da Copa Libertadores 2017 no estádio Urbano Caldeira, Vila Belmiro, em Santos, nesta quarta 20. (Foto: Guilherme Kastner/Brazil Photo Press)
Vágólapra másolva!
A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.

A Santost az ecuadori Barcelona Guayaquil búcsúztatta, amely a hazai 1-1-es döntetlent követően a Sao Pauló-i visszavágón 1-0-ra legyőzte ellenfelét.

A mérkőzést követően a dühös brazil szurkolók megpróbáltak bejutni a Santos öltözőjébe, míg a stadiont már elhagyó drukkerek összecsaptak a rendőrökkel, akik a tömegoszlatás során villanógránátokat is bevetettek.

A rendfenntartók azért zárták le ideiglenesen a létesítmény kapuit, hogy hirtelen ne legyen még nagyobb tömeg a stadion környezetében.