Neymarék a hajrában darálták be a riválist

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward Kylian M'Bappe (R) celebrates his goal with Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar after scoring a goal during the French Ligue 1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Lyon (OL) at the Parc des Princes stadium in Paris on September 17, 2017. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának rangadóján a Paris Saint-Germain két öngólnak köszönhetően 2-0-ra győzött az Olympique Lyon ellen.

A vendégek jól tartották magukat a mérkőzésen, egészen a 75. percig. Ekkor a csereként beállt Lo Celso kavargatott a bal oldalon, beadásával Cavanit célozta meg, de végül nem ő, hanem a Lyon védője, Marcelo ért bele a labdába, a balszerencsés mozdulata 1-0-s párizsi előnyt jelentett.

Négy perccel később Cavani tényleg gól szerezhetett volna, de a büntetőjét Lopes kapus parádés reflexmozdulattal a felső lécre ütötte.

A 86. percben azonban megérkezett a második PSG-gól. Neymar ugratta ki Mbappét, az ő lövését még megfogta Lopes, de róla pont saját védőjére, Morelre pattant a labda, akiről pedig egyenesen a kapuba vágódott.

A 2-0 azt jelenti, hogy a PSG továbbra is százszázalékos, 6 forduló után 18 ponttal vezetik a bajnokságot, a Lyon a 6.