Vágólapra másolva!
A Manchester United csapatkapitányaként kezdte a Basel elleni Bajnokok Ligája-meccset Paul Pogba, de rossz vége lett számára az esős meccsnek.

Paul Pogba első Bajnokok Ligája-meccsén léphetett pályára, mióta visszatért a United csapatába, ráadásul csapatkapitányként léphetett az Old Trafford gyepére.

Paul Pogba egy szerelési kísérlet közben sérült meg, a combhajlítója húzódott meg. Az ő helyére érkezett Marouane Fellaini, aki a manchesteriek első gólját szerzete. Később Romelu Lukakau és a Premier League, az Európa Liga, az angol válogatott és az U21-es csapat után a BL-ben is góllal debütáló Marcus Rashford is eredményes volt.

Paul Pogba várja a segítséget Forrás: AFP/Oli Scarff

José Mourinho a lefújás után csak annyit mondott, hogy izomsérülésről van szó, ami tapasztalatai szerint néhány hétig tarthat, így szinte biztos, hogy a hétvégi, Everton elleni bajnokin nem látjuk majd Pogbát.

Mourinho ennek ellenére nem esik kétségbe, hiszen a keret olyan helyettesekkel bővelkedik, mint Ander Herrera, Michael Carrick, Fellaini vagy éppen Nemanja Matic.