Elképesztő kezezést néztek el Kassaiék

Turkey vs Croatia - FIFA 2018 World Cup Qualifier TURKEY 2017 Croatia FIFA 2018 World Cup Qualifier kassai török horvát
ESKISEHIR, TURKEY - SEPTEMBER 05 : Burak Yilmaz (L) of Turkey in action against Luca Modric (10) of Belgium during the 2018 FIFA World Cup qualification Group I match between Turkey and Croatia at New Eskisehir Stadium in Eskisehir, Turkey on September 05, 2017. Ali Atmaca / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Kassai Viktort, valamint csapatát, Tóth Vencel és Ring György asszisztenseket biztosan nem zárják majd a szívükbe a horvát focidrukkerek.

A horvát válogatott Törökországban lépett pályára a világbajnoki selejtezőn kedd este, és a mérkőzés már a 10. percben komoly fordulatot vehetett volna, ha Kassaiék kiszúrják a török védő megmozdulását.

Luka Modric beadás után ugyanis Burak Yilmaz kézzel mentett az érkező horvát játékos elől, amiért bizony tizenegyest kellett volna ítélnie Kassainak. Amennyiben egyértelmű gólhelyzetnek ítélte volna meg a szituációt Kassai, akkor pedig emberelőnybe is kerülhettek volna a horvátok.

Az ítélet azonban elmaradt, sőt a horvátok a 75. percben kapott góllal végül vereséget szenvedtek.

Kassai nem tudott a háttérben maradni Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Ali Atmaca

Az I-csoportban a törökök egy vereség után kiszállhattak volna a csoportgyőzelemért folytatott küzdelemből, ezzel az eredménnyel viszont reális esélyük maradt a világbajnoki kvalifikációra, hiszen a horvátoknak és Izlandnak is 16 pontja van, a törököknek pedig ezzel a sikerrel 14 lett, csakúgy, mint Ukrajnának.