Társoldalunk:

A Leicester bajnok tengelyével hajt a címvédésre a Chelsea

2017.09.01. 09:08

Ahogy azt korábban jeleztük, a Premier League címvédő Chelsea bejelentette, leszerződtette a Leicester City háromszoros angol válogatott középpályását, Danny Drinkwatert.

A 27 éves játékos érkezése azt jelenti, hogy a Chelsea-ben újra összeállhat a 2015-2016-os szezonban remeklő, a Leicester Cityvel bajnoki címig menetelő Danny Drinkwater-N'Golo Kanté kettős a középpályán. 

A 27 éves középpályás újra együtt játszhat N'Golo KantévalForrás: Chelsea FC/Twitter

„Elégedett vagyok, hogy Chelsea játékosának mondhatom magam, már alig várom, hogy csatlakozzak a csapathoz. Rendkívül hosszú utat tettem meg, amíg hogy idáig eljutottam. Boldog vagyok, és nagyon várom, hogy újabb trófeák megnyeréséhez segíthessem a klubot" – mondta Danny Drinkwater a bemutatását követően.

A háromszoros angol válogatott középpályás a 6-os számú mezt kapta a londoni klubban. Drinkwater érkezésével a Chelsea hét igazolással zárta a nyári időszakot. Korábban már megszerezték Willy Caballerót, Antonio Rüdigert, Tiemoué Bakayokót, Álvaro Moratát, Kylian Hazard-t és az utolsó napon bejelentették Davide Zappacosta érkezését is.