Társoldalunk:

Horvát válogatott csatárt igazolt a Puskás Akadémia

2017.08.30. 17:20

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Puskás Akadémia a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta Eszékről a horvát válogatott Antonio Perosevicet, aki hároméves szerződést kötött a felcsúti klubbal.

Perosevic Splitben született 1992 március 6-án. A horvát U18-as válogatottban hétszer, az U20-as válogatottban hatszor, a felnőtt nemzeti tizenegyben pedig kétszer lépett pályára. Az NK Osijek felnőtt csapatában 2009-ben debütált, azóta 124 mérkőzésen 32 gólt szerzett.

Antonio Perosevic komoly erősítés lehet a Puskás AkadémiánakForrás: Varga Ildikó/pfla.hu

„Nem ismeretlen terep számomra a Puskás Akadémia, hiszen februárban már játszottunk egy edzőmeccset a Pancho Arénában. Profi körülmények között folyik itt a munka, remek csapat kezd kialakulni, így természetesen örömmel jöttem. A keretből már volt alkalmam megismerkedni a honfitársaimmal, közülük Josip Knezevic jó barátom, Eszéken sokáig játszottunk együtt. Ami a terveimet illeti, nagyon szeretnék bizonyítani és a csapat alapemberévé válni" – nyilatkozta az új szerzemény, aki szeptember 9-én, az Újpest ellen mutatkozhat be új csapatában.