Meg is van Mbappé utódja Monacóban

Horizontal
Sevilla's Montenegrin forward Stevan Jovetic (C) celebrates after scoring a goal during the Spanish league football match Sevilla FC vs CA Osasuna at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Sevilla on May 20, 2017. / AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER
Vágólapra másolva!
Stevan Jovetic a Monaco labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 27 éves montenegrói válogatott támadó négy évre kötelezte el magát.

Jovetic karrierje során már három európai topbajnokságban szerepelt. Megfordult az olasz Fiorentinánál, majd az angol Manchester Citynél, a francia klub pedig attól az Internazionalétól szerződtette, amely idén fél évig kölcsönadta őt a spanyol Sevillának.

A 46-szoros válogatott futballistának a Monacóban minden bizonnyal azt a Kylian Mbappét kell majd pótolnia, aki olyannyira közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a Paris Saint-Germain, hogy gyakorlatilag már hivatalosnak is tekinthető a klubváltása.

Jovetic a monacói együttes kilencedik nyári igazolása, de tíz gól körüli szezonokat produkáló támadónak nem lesz könnyű dolga, ha valóban az előző idényban berobbanó 44 mérkőzésen 26 gólt szerző 18 éves tinisztárt kell pótolnia.