Hivatalos: rekordösszegért igazolt a Liverpool

Naby Keita, foci, Leipzig
(FILES) This file photo taken on March 11, 2017 shows Leipzig's Guinean midfielder Naby Keita playing the ball during the German First division Bundesliga football match of RB Leipzig vs VfL Wolfsburg in Leipzig, eastern Germany. RB Leipzig's coach Ralph Hasenhuettl said on March 12, 2017 they are investigating why Guinea midfielder Naby Keita collapsed in the dressing room area following a Bundesliga game. / AFP PHOTO / ROBERT MICHAEL /
Vágólapra másolva!
Kedden a Liverpool hivatalosan is megerősítette, hogy leigazolta Naby Keitát, a Leipzig játékosát, aki azonban csak 2018 nyarán csatlakozik a csapathoz.

Ahogy azt már korábban megírtuk, a lipcseiek elfogadták a Liverpool ajánlatát, ami 48 millió fontról szólt. Ezzel Keita lett a klub történetének legdrágább igazolása, a rekordot eddig Mohamed Salah tartotta, akiért 34 millió fontot fizettek a Romának.

- nyilatkozta Keita, aki idén még a németek játékosaként lép pályára a Bajnokok Ligájában.

Keita csak jövőre csatlakozik a Liverpoolhoz Forrás: AFP/Robert Michael

Jürgen Klopp csapata még tovább erősödhet az átigazolási időszak utolsó napjaiban; a hírek szerint a Monaco támadóját, Thomas Lemart is üldözik, akit korábban az Arsenal is szeretett volna leigazolni, de ők azt a választ kapták, hogy a játékos nem eladó.