Isten hozott a Real Madridban, Messi!

Messi
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish league Clasico football match Real Madrid CF vs FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 23, 2017. / AFP PHOTO / OSCAR DEL POZO
Vágólapra másolva!
Szombat reggel hét órakor a Real Madrid hivatalos Twitter-oldala köszöntötte Lionel Messit mint a klub legújabb játékosát - természetesen téves riasztás volt.

„Welcome Messi” - volt olvasható a madridiak közösségi oldalain. A Real lett a legújabb áldozata az OurMine nevezetű hekkercsoportnak, amely szerdán a Barcelona közösségi oldalait is feltörte. Náluk a PSG játékosát, Ángel di Maríát jelentették be. A katalán klub nem sokkal később hivatalosan is megerősítette, hogy hekkertámadás érte.

Messi 500. Barca-gólját a Bernabéuban lőtte Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

A mostani Real-tweet mellé Messi győztes gólját is beágyazták, amit a tavaszi El Clásico 92. percében lőtt a Bernabéuban.

Az OurMine hekkercsoport nem először akciózik, korábban több spanyol csapat közösségi oldalait is feltörte. A messis tweet mellett mással is teleszemetelték a Real oldalát, ezeket itt tekintheti meg.