Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban jeleztük, a spanyol sportdöntőbíróság is elutasította a Real Madrid fellebbezését, ezzel helyben hagyta Cristiano Ronaldo ötmeccses eltiltását. A négyszeres aranylabdás az ítélethirdetés után indulatosan reagált a közösségi oldalán.

A négyszeres aranylabdás csatár a Szuperkupa első mérkőzésén előbb a gólöröm közbeni mezlevételért, néhány perccel később pedig műesésért is sárga lapot kapott, majd kiállítását követően meglökte Ricardo de Burgos Bengoetxea játékvezetőt.

– áll a bizottság indoklásában, ami alapján spanyol sportdöntőbíróság helyben hagyta Cristiano Ronaldo ötmeccses eltiltását.

Cristiano Ronaldónak még három mérkőzést kell kihagynia Forrás: DPPI/Rudy

A portugál sztár nem állhat csapata rendelkezésére a Valencia, a Levante és a Real Sociedad elleni meccseken sem. Először szeptember 20-án, a Real Betisszel szembeni találkozón játszhat majd a La Liga ötödik fordulójában.

„Érthetetlen döntés. Az igazságtalanság sohasem fog megtörni.

És ahogy mindig, erősebben térek vissza. Köszönöm a támogatást mindenkinek, aki mellettem állt" – írta a Twitteren Cristiano Ronaldo, aki legközelebb szeptember 1-én, a portugál válogatott csapatkapitányaként a Groupama Arénában léphet pályára a Magyarország elleni vb-selejtezőn.