Vágólapra másolva!
Az Arsenal labdarúgója, Jack Wilshere hétfőn este az U23-as tartalékcsapatban lépett pályára a Manchester City fiataljai ellen (4-3), ám példamutatás helyett egy durva szerelés után elborult az agya és nekiment a 17 éves ellenfelének. A kiállítás pedig nem maradt el.

Az Arsenal 34-szeres angol válogatott középpályása, Jack Wilshere ezúttal a londoni gárda U23-as csapatában bizonyíthatott volna. A 25 éves játékos azonban nem a játékával hívta fel magára a figyelmet:

4-1-es hazai vezetésénél a Manchester Cityt erősítő Matthew Smith durva belépővel állította meg Wilshere-t, aki ezt nem vette jó néven és nekiment a 17 éves walesi játékosnak.

Jack Wilshere nehezen viselte, hogy a fiatalok között kell bizonyítania Forrás: NurPhoto/Kieran Galvin/NurPhoto/Kieran Galvin

A balhéba több játékos is becsatlakozott, Wilshere összeakaszkodott Tyreke Wilsonnal, a manchesteriek 17 esztendős ír védőjével,

amelynek a végén a játékvezető mindkét labdarúgót leküldte a pályáról.

A mérkőzést végül 4-3-ra nyerték meg az Arsenal fiataljai, ám az angol válogatott játékos nem küldött jó üzenetet magáról a PL-csapat menedzserének, Arséne Wengernek.

Rooney történelmet írt, a City ellen lőtte 200. Premier League-gólját

Az angol labdarúgó-bajnokság második fordulójának zárómérkőzésén a Manchester Cityt 1-1-es döntetlent játszott az Evertonnal az Etihad Stadionban. Wayne Rooney, a liverpooli csapat támadója megszerezte 200. gólját a Premier League-ben. Pep Guardiolát fűthette a revans, ugyanis csapata januárban 4-0-s vereséget szenvedett az Evertontól. A katalán mesternek ez volt pályafutása legsúlyosabb veresége.