A Barca harmadszor is hiába kínált egy zsák pénzt Coutinhóért

Coutinho
Philippe Coutinho (Liverpool) and Steve Cook (AFC Bournemouth) during the English championship Premier League football match between Liverpool and Bournemouth on April 5, 2017 at Anfield stadium in Liverpool, United Kingdom - Photo Mark P Doherty / ProSportsImages / DPPI
Vágólapra másolva!
A Barcelona nagyon szeretné megszerezni a Liverpool brazil játékosát, Philippe Coutinhót, de egyelőre nem közelednek az álláspontok.

Egybehangzó brit értesülések szerint a katalánok a korábbi 72, majd 90 millió fontos ajánlat után most 113 millióval kínálták meg az angolokat, de egyelőre nincs megállapodás. A 113 egyébként 118-ra nőhetett volna, attól függően hány meccsen szerepel majd Barcelonában a brazil.

Philippe Coutinho tavasszal még biztos nem gondolt ilyesmire Forrás: DPPI/Mark P Doherty

A Liverpoolt egyelőre nem lehet meggyőzni, noha korábban már benyújtotta átigazolási kérelmét is a 25 éves játékos.

Coutinho egyébként januárban írt alá új, öt és fél évre szóló szerződést a Vörösökkel, melybe – talán ma már bánja – nem került kivásárlási záradék.

Coutinho a legutóbbi idényben 31 bajnokin 13 gólt szerzett és hét gólpasszt is kiosztott. Egyelőre a mostani idényben még nem szerepelt tétmeccsen hátsérülésre hivatkozva.

A Barcelona egyébként elkezdte a Neymarért kapott pénz felélését és már be is mutatták a Kínából, 40 millió euróért szerződtetett Paulinhót.