Visszatér Spanyolországba a Milan csatára

Juventus FC v AC Milan - TIM Cup NurPhoto Sports News General News Action Sport Soccer Match GAME Tim Cup 2016/2017 TEAM Juventus v Milan Torino Milano Juventus Match A.C. Milan Club Soccer Coppa Italia Full Length Italy Juventus F.C. Juventus Stadium Mat
Carlos Bacca during Tim Cup 2016/2017 match between Juventus v Milan, in Turin, on January 25, 2017 (Photo by Loris Roselli/NurPhoto).
Vágólapra másolva!
A Villarreal bejelentette a kolumbiai csatár, Carlos Bacca szerződtetését az AC Milantól.

Bacca egyelőre egy idényre, kölcsönbe érkezik a spanyol csapathoz, de később meg is veheti a klub, amennyiben elégedettek lesznek vele a vezetők.

A Villarreal már be is mutatta a játékost, aki a 9-es mezt fogja majd viselni. Sajtóhírek szerint a kölcsön 2,5 millió euróba kerül, nyáron pedig 15,5 millióért vehetik meg végleg a kolumbiait.

Bacca 2015-ben igazolt Sevillából Milánóba, de Vincenzo Montella irányítása mellett már nem kapott elég lehetőséget. A 39-szeres válogatott támadó olasz Szuperkupát nyert 2016-ban. Bacca az előző bajnoki idényben 32 találkozón 13 gólt szerzett a Serie A-ban.

Bacca számára nem lesz ismeretlen a spanyol élvonal, 2013 és 2015 között két idényen át erősítette a Sevillát, amellyel mindkétszer megnyerte az Európa Ligát.