Vágólapra másolva!
2017. augusztus 3-án a Paris Saint-Germain hivatalosan is bejelentette, hogy 222 millió euróért megvásárolta Neymart a Barcelonától. A brazil támadó a francia bajnokság első fordulójában kihagyta az Amiens elleni mérkőzést, és úgy tűnik vasárnap a Guingamp otthonában sem léphet pályára.

A francia kluboknak csütörtök éjfélig kellett regisztrálniuk a játékosokat a következő bajnoki fordulóra,

azonban a brazil támadó neve ismét nem került be a kalapba.

Az utóbbi napokban a spanyol és a francia sajtóban az a hír járta, hogy Neymar azért nem kapta még meg a játékengedélyét, mert az FC Barcelona és a Spanyol Labdarúgó-szövetség hátráltatja a papírok ügyintézést. Állítólag a katalán klub ezzel az ajándékkal akar kedveskedni a brazil támadónak, amiért távozásával nehéz helyzetbe hozta a csapatot.

Neymar egyelőre csak edzésen öltheti magára a PSG szerelését Forrás: AFP/Alain Jocard

A Marca azonban úgy tudja, hogy a Barcelona nem kiszúrásból nem küldte el Neymar papírjait, hanem mert még egy centet sem látott a 222 millió euróból, amit a brazil csatárért kellett volna kapnia.

A katalán klub ugyan kapott egy csekket 222 millió euróról,

azonban a bank még nem igazolta vissza, hogy van-e ekkora fedezet az adott számlán.

Amíg ez ki nem derül, addig a Barca illetékesei egy darab papírt sem hajlandók aláírni.

Neymar egyelőre nem focizhat, más elfoglaltságot keresett Forrás: neymarjr/Instagram

Annyi biztos, hogy Neymart egyelőre nem zavarja, hogy nem léphet pályára. Az utóbbi napokat Saint-Tropez-ben töltötte a barátai társaságában, akikkel futball helyett kellemesen elkártyázgatott.