Vágólapra másolva!
Az ESPN értesülése szerint a katari al-Garafa magyar válogatott támadója, Németh Krisztián hamarosan az észak-amerikai profi ligában szereplő New England Revolution játékosa lesz.

Az ESPN úgy tudja, hogy a New England közel áll hozzá, hogy szerződtesse Németh Krisztiánt, és már csak a liga engedélyére vár.

A 28 éves játékosnak sikerült szerződést bontania az al-Garafával,

így minden akadály elhárult, és visszatérhet korábbi sikerei helyszínére.

Németh Krisztián újra meghódíthatja az Egyesült Államokat Forrás: AFP/2016 UEFA/Handout

A 30-szoros magyar válogatott játékos 2014 decemberében szerződött az Egyesült Államokba. Bő egy év alatt 33 mérkőzésen 16 gólt szerzett, és kiosztott 7 gólpasszt.

Ráadásul a Portland ellen lőtt találata az év gólja lett a 2015-ös szezonban.

Az ESPN értesülése szerint a New England 350 ezer dollárt fizetett az allokációs lista első helyen álló Columbus Crew-nak, hogy megkaparintsa Németh Krisztián játékjogát.

Németh Krisztiáné az év gólja az MLS-ben

Németh Krisztián, a Sporting Kansas City magyar válogatott csatárjának gólja lett az év találata az MLS 2015-ös szezonjában. Az egyéni szóló után született gól a szurkolók szavazatai alapján lett a legszebb. Németh azzal a góllal lett a befutó, amit a Portland ellen szerzett, amikor a félpályától indulva cselezte át magát az ellenfél védelmén, mielőtt a hálóba lőtt.