Vágólapra másolva!
Ousmane Dembélé nem vett részt a Borussia Dortmund csütörtöki edzésén, edzője nem tudja, hol lehet.

A 20 éves játékos az egyik kiszemelt a Párizsba igazolt Neymar pótlására, ugyanakkor a két klub még nem egyezett meg a 20 éves francia válogatott áráról. Dembélé egyébként még szerdán ott volt a csapatfotózáson, majd eltűnt.

„Igaz, hogy nem volt ma edzésen, és őszintén megmondom, nem tudom, mi lehet ennek az oka"

mondta Peter Bosz, a csapat edzője a Dortmund szombati, Rielasingen elleni kupameccse előtt tartott sajtótájékoztatóján. „Próbáltuk utolérni, de nem jártunk sikerrel. Remélem, nem történt semmi komoly. Beszéltem vele tegnap, elmondta, hogy Párizsban volt a barátaival, de átigazolásról nem volt szó."

Ousmane Dembélé Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Guido Kirchner

Dembélé egy éve igazolt Dortmundba, a Rennes 15 millió eurót kapott érte, a Barcelona most akár 150 milliót is fizethet. Az előző idényben Dembélé 31 gólból vette ki a részét.

A francia sajtó szerint egyébként megint Párizsban van a játékos és arra vár, hogy a BVB és a Barcelona megegyezzen és elindulhasson Barcelonába.

A Bild című napilap beszámolója szerint Oscar Grau klubigazgató és Raul Sanllehi a hét elején Dortmundban tárgyaltak, de egyelőre nem született megegyezés az ügyben, ami állítólag nagyon bosszantja Dembélét. Eközben csütörtök délután a Dortmund közleményben jelezte, visszautasították a katalánok 100 milliós ajánlatáté és eltiltották a játékost a meccsektől és az edzésektől is, amiért kihagyta a csütörtöki tréninget.