Társoldalunk:

A Liverpool még ennyiért sem adja el Coutinhót

2017.08.09. 23:36

Az FC Barcelona csapata újabb ajánlatot tett a brazil Philippe Coutinhoért a Liverpoolnak. Azonban a "vörösök" még mindig nem kívánják eladni a brazil játékost, pedig a katalánok készek nagyon mélyen a zsebükbe nyúlni.

100 millió eurót, azaz mintegy 90,4 millió fontot is fizetne a Barcelona a Liverpoolnak Philippe Coutinhoért a legújabb információk szerint. Korábban már megpóbálkoztak egy 72 millió fontos ajánlattal, de akkor nemleges választ kaptak Jürgen Kloppéktól. A helyzet ráadásul úgy néz ki, azóta is változatlan.

Chris Bascombe, a Daily Telegraph újságírója szerint a klub ragaszkodik eddigi álláspontjához, és nem szándékozik eladni a brazil karmestert, legalábbis nem a mostani átigazolási időszakban. Úgy gondolja, mind Klopp, mind a tulajdonosi kör tartja magát az eddigiekhez, és még csak tárgyalni sem kívánnak a gránátvörös-kékekkel.

Coutinho ugyan korábban jelezte, szívesen igazolna a katalán fővárosba, de nem kíván minden áron távozni. Ráadásul a német szakvezető nevezte őt is a 'Pool 32-es Bajnokok Ligája-keretébe, így nagy valószínűséggel maradni fog a Mersey-parton.