Csányi Sándor új vizsgálatot rendelt el a bíróhalál ügyében

Csányi Sándor, MLSZ
Az MLSZ elnöke sokkal több magyar fiatalt szeretne a pályán látni
Vágólapra másolva!
2017. augusztus 4-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Komlósi Lajos amatőr futballbíró, miközben a játékvezetők számára előírt teszteken vett részt. Az esetet kivizsgálta a Felügyelő Bizottság, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Csányi Sándor nem fogadott el.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke nem fogadta el a múlt pénteken Miskolcon, 54 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Komlósi Lajos amatőr játékvezető ügyében elkészült jelentést, és felkérte a szövetség Felügyelő Bizottságát, hogy az Orvosi Bizottság bevonásával folytassa a vizsgálatot, és az esetleges felelősség megállapítása céljából készítsen új, az eset minden körülményét alaposan mérlegelő jelentést. - írja az mlsz.hu.

A minden szempontból tragikus történettel kapcsolatban egy nappal korábban még azt közölte az MLSZ, hogy a vizsgálat lezárult az ügyben. Idézet az MLSZ hétfői közleményéből: ..."megállapítható, hogy a JB megyei munkatársai az elvárható alapossággal és körültekintéssel szervezték meg, és bonyolították le a szakmai programot."

Lezárult a vizsgálat az elhunyt játékvezető ügyében

Pénteken, Miskolcon 54 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Komlósi Lajos amatőr játékvezető. Az MLSZ az egész magyar labdarúgó közösség nevében együttérzését és részvétét fejezi ki a sportember családjának, barátainak, kollégáinak és Borsod-Abaúj-Zemplén megye valamennyi sportszerető polgárának. A tragikus halálesetet követően az MLSZ a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság tájékoztatását kérte a sportközvéleményt megrázó haláleset körülményeinek tisztázása érdekében.

Csányi Sándor tehát ezt a jelentést nem fogadta el.