Perez 3 millió euróért sem adná el Ronaldót

TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL BUST JOY SMILING FLAG
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo smiles as he celebrates at the end of the Spanish league football match Malaga CF vs Real Madrid at La Rosaleda stadium in Malaga on May 21, 2017. Real Madrid won their 33rd La Liga title and first for five years as Cristiano Ronaldo's 40th goal of the season helped seal a 2-0 win at Malaga today. / AFP PHOTO / SERGIO CAMACHO
Vágólapra másolva!
Florentino Perez alighanem Neymar átigazolása kapcsán szerette volna biztosítani a szurkolókat arról, hogy a Real Madrid legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo nem eladó, ám könnyelmű kijelentése súlyával vélhetően nem számolt.

A prezidente ugyanis azt mondta, hogy Cristiano Ronaldót még akkor sem adná el, ha aranyban fizetnék ki a testsúlyát. Ezzel csupán annyi a probléma, hogy egy kilogramm arany jelenlegi piaci ára 34.5 ezer euró körül mozog, CR pedig körülbelül 80 kilót nyom. Gyors számítás után tehát kijön, hogy Perez még akkor sem válna meg a portugáltól, ha netén egy 2,7 milliós ajánlat futna be a klasszisért.

Ronaldót eladni? Nincs az a pénz. Vagy mégis? Forrás: Bleacher Report

Ezt azért lehet, hogy túl lehet licitálni, jöhetnek az ajánlatok?