Francia topcsapathoz igazolt a vb-ezüstérmes holland

Sneijder
ISTANBUL, TURKEY - APRIL 23 : Wesley Sneijder of Galatasaray in action during the Turkish Spor Toto Super Lig football match between Galatasaray and Fenerbahce at Turk Telekom Arena in Istanbul, Turkey on April 23, 2017. Isa Terli / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Megállapodott Wesley Sneijderrel a francia bajnokságban legutóbb bronzérmes OGC Nice.

A nizzai klub vasárnap este a Twitter-oldalán hozta nyilvánosságra az egyezséget, pár órával azután, hogy a 33 éves holland futballista megérkezett a dél-franciaországi városba. A tájékoztatás szerint a szerződés aláírása előtt még sor kerül majd az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatra.

Sneijder, aki június 9-én holland válogatottsági rekorder lett azzal, hogy 131. alkalommal lépett pályára a válogatottban, július közepén szabadon igazolhatóvá vált, amikor szerződést bontott a Galatasarayjal.

Sneijder megállapodott a Nice-szel Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Isa Terli

A támadó középpályás 2010-ben Bajnokok Ligáját nyert az Internazionaléval, a válogatottban pedig ugyanabban az évben világbajnoki ezüst-, 2014-ben vb-bronzérmes volt. Emellett holland, spanyol, olasz és török bajnok az Ajax Amsterdammal, a Real Madriddal, az Interrel és a Galatasarayjal.