Vágólapra másolva!
Az Arsenal igazgatótanácsa támogatja Arséne Wenger döntését, miszerint a chilei Alexis Sánchezt akkor sem adja el, ha nem hosszabbítja meg jövő nyáron lejáró szerződését.

Ahogy azt már korábban jeleztük, a francia menedzser ragaszkodik az egyik legjobb játékosához, még akkor is, ha így komoly esély lesz rá, hogy jövő nyáron ingyen válthat klubot.

A Sky Sports értesülése szerint a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola továbbra is szívesen látná a csapatában a chilei támadót, akivel korábban együtt dolgozott Barcelonában. A világoskékek keretében amúgy is hiány van csatárposzton, mivel a héten a nigériai Kelechi Iheanacho a Leicester Cityhez szerződött.

Arséne Wenger nem hajlandó megválni Alexis Sáncheztől Forrás: DPPI/ Ben Queenborough

„A döntésem világos.

– tette egyértelművé Arséne Wenger, akit az igazgatótanács százszázalékosan támogat a döntésében.

Alexis Sánchez múlt héten tért vissza Londonba a szabadságáról,

és már bekapcsolódott a munkába, azonban kérdéses, hogy szombat pályára léphet-e a Chelsea elleni Szuperkupa-mérkőzésen, mivel kimaradt a felkészülés nagy részéből.

Az angol válogatott középpályás, Jack Wilshere szerződéshosszabbításáról már sokkal ködösebben fogalmazott. Elmondta, hogy a sérülékeny játékosnak vissza kell nyernie a formáját, és ki kell harcolnia a helyét a csapatban.