Vágólapra másolva!
A bajorok házigazdaként léptek pályára a Liverpool ellen az Audi Kupa elődöntőjében és nem várt pofonba szaladtak bele.

Az angolok elsősorban Szalah és Mané vezetésével bontották meg a müncheni védelmet, az első félidőben mindketten gólt is szereztek.

A harmadik találatot az a Daniel Sturridge szerezte, aki az utóbbi években többször volt sérült, mint egészséges. Az angol csatár a 67. percben lépett pályára, majd egy remek emelés után a lábához kapott. Jürgen Klopp három perccel később le is cserélte.

A szurkolók reménykedhetnek, hogy nem történt nagy baj Forrás: twitter.com/@LiverpoolFC

A meccs után egyébként a menedzser és Sturridge is elmondta, reménykednek benne, hogy nem súlyos a sérülés, a csatár hozzátette, rég nem érezte magát ennyire jó formában.

Ami a Bayern Münchent illeti, Carlo Ancelotti vakarhatja a fejét, hiszen a Liverpool elleni meccs előtt kikaptak a felkészülés során a Milantól és az Intertől is és az Arsenaltól is büntetőkkel.

A két csapat így állt fel:

Bayern: Ulreich – Rafinha, Javi Martínez, Hummels, Alaba (Friedl, 79.) – Tolisso (Ar. Vidal, 74.), Thiago Alcántara (Renato Sanches, 21.) – James (Coman, 62.), Ribéry – T. Müller – Lewandowski

Liverpool: Karius – Alexander-Arnold (Flanagan, 79.), Matip (Klavan, 67.), Lovren, A. Moreno – Henderson (Sturridge, 68.; Solanke, 86.) – Can (Wijnaldum, a szünetben), Philippe Coutinho (Woodburn, 79.) – Szalah (Grujics, 67.), S. Mané (Lallana, a szünetben) – Roberto Firmino (Kent, 67.)

A másik elődöntőben az Atlético 2-1-re verte a Napolit. Szerdán a két győztes a kupáért, a két vesztes a harmadik helyért játszik majd.