Vágólapra másolva!
Folytatja remek szériáját a Manchester United, már ami a felkészülési meccseket illeti.

José Mourinho csapata legutóbb a Manchester Cityt verte, előtte pedig a Real Salt Lake és a Los Angeles Galaxy is behódolt az angoloknak.

David De Gea lett a meccs hőse Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ezra Shaw

A Nemzetközi Bajnokok Tornája keretein belül vasárnap késő este Santa Clarában lépett pályára Mourinho jelenlegi csapata a korábban általa is vezetett Real Madrid ellen. Azt tegyük hozzá, hogy a Realnak ez volt az első felkészülési meccse, Cristiano Ronaldo pedig még nem csatlakozott a kerethez.

Az első félidőben a United szerzett vezetést Jesse Lingard góljával, majd a másodikra Zinedine Zidane tejes csapatát lecserélte, míg a United pedig bevetette a Romelu Lukaku, Paul Pogba duót is.

A Real Casemiro révén tizenegyesből egyenlített a második félidőben, miután Victor Lindelöf szabálytalankodott Theo Hernandezzel szemben.

A tizenegyespárbajban mindössze három eredményes kísérlet született a tíz lövésből, Daley Blind és Henrih Mhitarjan volt eredményes az egyik, Luismi Quezada a másik oldalon.

Összeállítások:

Manchester United: Sergio Romero (De Gea a félidőben), Darmian (Valencia 77.), Phil Jones (Smalling a félidőben), Bailly (Lindelöf a félidőben), Fosu-Mensah (Blind a félidőben) - Andreas Pereira (Ander Herrera a félidőben, McTominay 52.), Carrick (Mhitarjan a félidőben), Fellaini – Rashford (Lukaku a félidőben), Martial, Lingard (Pogba a félidőben)

Real Madrid: Keylor Navas (Kiko Casilla a félidőben) – Carvajal (Hakimi a félidőben), Nacho (Manu a félidőben), Varane (Luis Quezada a félidőben), Marcelo (Tejero a félidőben) – Kroos (Casemiro a félidőben), Isco (Óscar a félidőben), Modric (Kovacic a félidőben) - Karim Benzema (Dani Gómez a félidőben), Gareth Bale (Franchu a félidőben), Lucas Vázquez (Theo Hernandez a félidőben)

A Real Madrid következő ellenfele a Manchester City lesz, a United a Barcelona ellen folytatja.