Vágólapra másolva!
A francia L'Equipe értesülése szerint a Paris Saint-Germain kivetette a hálóját az Arsenal támadójára, Alexis Sánchezre. A chilei állítólag hajlik is a váltásra, ugyanis a Bajnokok Ligájában szeretne futballozni, a londoni csapat azonban csak az Európa Ligában indulhat az idei szezonban.

A 28 éves támadó szerződése jövő nyáron jár le az Arsenalnál, egyelőre nem írta alá új kontraktusát, pedig állítólag a fizetése meghaladná a heti 300 ezer fontot is.

Alexis Sánchez a napokban kijelentette, hogy a Bajnokok Ligájában szeretne futballozni,

márpedig ezt az észak-londoni csapatban nem tehet meg. Az Arsenal az előző szezonban csak az ötödik helyen végzett a Premier League-ben, így ősztől csak az Európa Ligában vitézkedhet.

A L'Equipe értesülése szerint a chilei csatár ügynöke megállapodott a PSG elnökével,

már csak a két klubnak kell dűlőre jutnia a játékos vételárát illetően.

Alexis Sánchez és Neymar is Párizsba tart? Forrás: DPPI/Michael Zemanek

Unai Emery, a Paris Saint-Germain edzője a francia lapnak megerősítette, hogy a nyári átigazolási időszakban komoly nevek fognak érkezni.

„A PSG a világ legjobb játékosait szeretné, ők viszont a világ legjobb csapataiban játszanak.

– mondta Emery, aki sejtelmesen elmondta, hogy a Barcelona brazil támadója, Neymar ott van az öt legjobb között, de Alexis Sánchezt és Kylian Mbappét és világklasszis játékosnak tartja.

Ha Alexis Sánchez és Neymar is a PSG-hez szerződne, akkor a két dél-amerikai klasszis három év után játszhatna ismét egymás mellett.

A 2013/2014-es szezonban a chilei 21 gólt jegyzett a Barcában, míg a brazil csatár 15-ször volt eredményes.