Vágólapra másolva!
José Mourinho csapata az Egyesült Államokban vesz részt felkészülési tornán, melynek első állomásaként a Los Angeles Galaxy ellen lépett pályára.

Az első gólra nem kellett sokáig várni, Marcus Rashford már a 2. percben betalált, majd a 20. percben duplázni tudott a fiatal csatár. Az első félidőben még Marouane Fellaini volt eredményes.

Paul Pogba és Romelo Lukaku Forrás: AFP/2017 Getty Images/Harry How

A második félidőre Mourinho a teljes csapatot lecserélte, beállt az új szerzemények közül Romelu Lukaku is, aki csak egy elrontott ziccerig jutott. A folytatásban Henrih Mhitarjan és Anthony Martial is gólt szerzett, a meccs hajrájában, 5-0-nál lőtt kettőt a Galaxy.

Giovani Dos Santos előbb akcióból, majd egy szögletet követően volt eredményes.

A United sorrendben a Real Salt Lake, a Manchester City, a Real Madrid és a Barcelona ellen lép még pályára az amerikai túrán.

A United első félidei csapata: De Gea, Valencia, Jones, Smalling, Blind, Carrick, Herrera, Fellaini, Lingard, Mata, Rashford.

A United második félidei csapata: J. Pereira, Tuanzebe, Lindelof, Bailly, Darmian, Fosu-Mensah (Mitchell 85), Pogba, A. Pereira, Mhitarjan, Martial, Lukaku

Gólok: Dos Santos (79., 88.) ill. Rashford (2., 20.), Fellaini (26.), Mhitarjan (67.), Martial (72.)