Vágólapra másolva!
Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan élénken érdeklődik a Bayern München 20 éves Európa-bajnok portugál középpályása, Renato Sanches iránt.

A milánói vörös-feketék továbbra sem tétlenkednek. Leonardo Bonucci és Lucas Biglia szerződésén még meg sem száradt a tinta, máris új játékos leigazolásán ügyködik a klubvezetés.

A következő érkező a Bayern München Európa-bajnok középpályása, Renato Sanches lehet.

A fiatal tehetség a tavaly nyári Európa-bajnokság után csatlakozott a Bundesliga rekordbajnokához, de egy szezon alatt csak 903 percnyi játékidő jutott neki, így érthetően nem lenne ellenére a váltás.

Renato Sanches az idei szezonban többnyire a kispadot koptatta Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Andreas Gebert

A 20 éves játékos helyzetén az sem segít, hogy a Bayern München a nyári átigazolási időszakban már leszerződtette Sebastian Rudyt és Corentin Tolissót is a középpályára.

Az AC Milan állítólag két évre, 7 millió euróért venné kölcsön Renato Sanchest, majd opciós joga lenne 40 millió euróért megvásárolni őt.

Az utóbbi napokban többször pletykáltak az Európa-bajnok távozásáról, de nemrég kijelentette: Münchenben akar maradni és be szeretné bizonyítani, hogy megérte őt átigazolni.