Vége a hisztinek, Ronaldo marad Madridban

Cristiano Ronaldo
Uefa Champions League Final Juventus v Real Madrid Cristiano Ronaldo of Real Madrid at National Stadium in Cardiff, Wales on June 3, 2017. (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A spanyol AS hírportál forrásai szerint Cristiano Ronaldo arról tájékoztatta a Real Madrid vezetőségét, hogy maradni szeretne a királyi gárdánál.

A portugál klasszisnak nagy világverseny híján sincs eseménymentes nyara, hiszen amellett, hogy ikrei születtek,

körülbelül egy hónappal ezelőtt megvádolták adócsalással is, miszerint nagyjából 14,8 millió eurót elfelejtett befizetni a spanyol állam kasszájába.

Ezzel nincs egyedül, hasonló vádakkal illették (és ítélték el) Lionel Messit, vagy éppen Javier Mascheranót is.

Ronaldo és Messi. Összesen majdnem 20 millió eurós kárt okoztak a spanyol államnak. Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Burak Akbulut

Ronaldo természetesen azonnal reagált a vádakra és ártatlannak vallotta magát, valamint csapata, a Real Madrid is kiállt mellette, de CR-nek ez nem volt elég, és távozási szándékáról tájékoztatta (állítólag) a klubot. És az egész világot is, mert nem zárkózott el a nagy nyilvánosság elől sem. Ráadásul arról volt szó, hogy nem csak a Realt, de az egész országot elhagyja Ronaldo, így több óriásklub is bejelentkezett érte, habár Florentino Pérez klubelnök tagadta, hogy bárki is megkereste volna őket.

Azóta kicsit csendesedtek a kedélyek, a portugál gólzsák pedig arra jutott, szeretne maradni, sőt nagyon tetszik neki a Real Madrid idei nyári tevékenysége a játékospiacon.

Meghallgatását egyébként a bíróság július 31-ére tűzte ki.