Így örült Pogba Lukaku érkezésének

fbl Horizontal
Manchester United's French midfielder Paul Pogba (L) and Everton's Belgian striker Romelu Lukaku leave the pitch following the English Premier League football match between Manchester United and Everton at Old Trafford in Manchester, north west England, on April 4, 2017. The match ended in a draw at 1-1. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United szombat délelőtt jelentette be hivatalosan Romelu Lukaku érkezését, aminek nagyon örültt a klub francia sztárja.

A 75 millió fontot megmozgató tranzakcióban a hírek szerint nem kis szerepet játszott a MU francia sztárja, Paul Pogba, aki igen jó barátságot ápol a belga csatárral. Olyan jót, hogy az elmúlt hetekben már biztos Chelsea-igazolásnak tűnő Lukaku már napok óta Pogba Los Angeles-i villájának a vendége volt, ahol a medence partján lazulva és könnyed edzéseket tartva - az erről készült videót Pogba pár óra után levette az oldaláról a hét közepén - várták, hogy a mindkettőjüket képviselő sztárügynök, Mino Raiola elvarrja a szálakat.

All white everything ⚪️⚪️

Paul Labile Pogba (@paulpogba) által megosztott bejegyzés,

Amikor erre sor került, akkor Lukaku oda sétált a midence partján "mit sem sejtve" lazuló Pogbához, és elújságolta neki a nagy hírt, amit a francia nagy nehezen fel is fogott, és már jöhetett is az ünneplés.

See you tomorrow in training @rlukaku9 #bienvenue #AgentP

Paul Labile Pogba (@paulpogba) által megosztott bejegyzés,

Ha augusztustól a támadások szövegetésében is ilyen nagy lesz az összhang a fiúk között, akkor José Mourinhónak sokkal kevesebb oka lesz ráncolni a homlokát, mint volt az előző szezonban.