Mourinho korábbi kirúgottját öleli keblére

Romelu Lukaku, Everton, foci
UNITED KINGDOM, West Bromwich : Everton's Belgian striker Romelu Lukaku celebrates scoring Everton's third goal during the English Premier League football match between West Bromwich Albion and Everton at The Hawthorns in West Bromwich, central England, on September 28, 2015. AFP PHOTO / OLI SCARFF
Vágólapra másolva!
Pont került a nyári átigazolási időszak egyik legnagyobb kérdésére; a Manchester United szombaton délelőtt hivatalos oldalán jelentette be, hogy mindenben megegyezett az Evertonnal a belga Romelu Lukaku átigazolásával kapcsolatban.

José Mourinho ezzel két legyet ütött egy csapásra, hiszen amellett hogy a világ egyik legjobb centerét sikerült megszereznie, korábbi csapata, a Chelsea orra alá is borsot tört. Nyár eleje óta ugyanis kész a tényként állították be, hogy a belga óriás visszatér a Stamford Bridgre, oda, ahonnan korábban éppen a portugál mester üldözte el.

Lukaku a következő szezonban már a Manchester United színeiben lőheti a gólokat Forrás: AFP/Oli Scarff

A jelek szerint azonban Lukaku szereti a kihívásokat, hiszen újra a Special One kezei alatt futballozik majd.

A manchesteri alakulat 75 millió fontot fizet az Evertonnak a csatárért, ám a kontraktus értelmében bizonyos feltételek teljesülése mellett az összeg 90 millió fontra is emelkedhet.

A hír hallatán állítólag Antonio Conténál betelt a pohár, elege van ugyanis abból, hogy a Chelsea komoly nyári átigazolást még nem tudott nyélbe ütni. Angol sajtóértesülések szerint nem kizárt, hogy az olasz mester annak ellenére asztalhoz ül majd Diego Costával a folytatást illetően, hogy korábban közölte a spanyol támadóval, nem számol vele a következő szezonban.