Figo óta nem volt ilyen igazolása a Realnak

Theo Hernández
Theo Hernandez defender of Deportivo Alaves (15) during the La Liga Santander match between Deportivo de La Coruńa and Deportivo Alaves at Riazor Stadium on February 18, 2017 in A Coruńa, Spain. (Photo by Jose Manuel Alvarez Rey/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Megszületetett a megállapodás a két fővárosi csapat között, így Theo Hernández a következő szezont már a Real Madridban kezdi meg.

Az Atlético Madrid szerda este közleményben tudatta, hogy a játékost 2021-ig szerződés kötötte a klubhoz, de ennek a meghosszabbításáról hallani sem akart, a legfőbb vágya az volt, hogy a Real Madridban focizhasson.

Theo Hernández, Marcelo új vetélytársa Forrás: NurPhoto/Jose Manuel Alvarez Rey/NurPhoto/Jose Manuel Alvarez Rey

A 19 éves balhátvéd hatéves szerződést köt a Reallal, amely 30 millió eurót fizet érte.

Hernández hétfőn érkezett vissza Las Vegas-i nyaralásából Madridba, ahol július 10-én átesik az orvosi vizsgálatokon, majd aláírja a szerződését.

A francia játékos a 2016/2017-es szezont a Deportivo Alavés csapatánál töltötte kölcsönben, ahol alapembernek számított, a Barcelona elleni Király-kupa döntőben gólt is szerzett.

Luis Figo 2000-es klubváltása óta Hernández az első olyan játékos, akit az élő szerződéséből kivásárolva szerzett meg a Real, valamelyik közvetlen riválisától.