Most egy másik volt Vidi-focista lett főszereplő a Chicago Fire-ben

New York City FC v Chicago Fire GettyImageRank2 Trying SPORT HORIZONTAL Full Length Ball Soccer Kicking USA Illinois Photography Major League Soccer Toyota Park Arturo Alvarez Bridgeview Thomas McNamara Sports League New York City Football Club Chicago Fi
BRIDGEVIEW, IL - MARCH 06: Thomas McNamara #15 of New York City FC tries to kick the ball away from Arturo Alvarez #13 of the Chicago Fire at Toyota Park on March 6, 2016 in Bridgeview, Illinois. Jonathan Daniel/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nikolics Nemanja ezúttal nem talált a kapuba, de csapata, a Chicago Fire így is jó volt egy idegenbeli döntetlenre Portlandben az észak-amerikai profi bajnokság, az MLS keddi játéknapján.

A Chicago Fire a korábban a Videotonban is megforduló Arturo Álvarez remeklésének köszönhetően játszott 2-2-es döntetlent a nyugati negyedik Portland Timbers otthonában. Az El Salvador-i szélső előbb a 34. percben kiegyenlített Fernando Adi vezető góljára válaszolva:

A 61. percben pedig gólpasszt adott Brandon Vincentnek, amivel már a Fire vezetett. A győzelem viszont nem jött össze, mert a Timbers kilenc perccel később egyenlíteni tudott.

A Fire második gólja, illetve Álvarez gólpassza:

Az MLS góllövőlistáját 15 találattal vezető Nikolics Nemanja végig játszotta a meccset, de ezúttal nem lőtt gólt, így megszakadt a négy bajnoki óta tartó sorozata, amikor minden találkozón lőtt legalább egy gólt.

A 38 pontos Fire jobb gólkülönbségének (37-19 a 34-19-cel szemben) továbbra is vezet nem csak a keleti csoportban, de a liga tabelláján is.