Életveszélyes csatárpáros az Evertonnál?

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - TOTTENHAM v EVERTON ANGLETERRE CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP ENGLAND ENGLISH EVERTON FOOT FOOTBALL league PREMIER Soccer SPORT TOTTENHAM
Ronald Koeman the Everton manager during the English championship Premier League football match between Tottenham Hotspur and Everton on March 5, 2017 played at White Hart Lane Stadium in London, Great Britain - Photo Ben Queenborough / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
Eddig sem tétlenkedett az Everton a nyári átigazolási piacon, hiszen már öt új igazolást jelentett be a liverpooli klub, a hírek szerint azonban az igazi nagyágyúk még hátravannak.

A napokban ugyanis a legtöbb angol portál arról cikkezett, hogy a Stolwerkosok közel állnak a megállapodáshoz, sőt meg is egyeztek a Manchester United csatárával, Wayne Rooneyval, aki 13 év után térhet vissza a Goodison Parkba. A támadót ingyen kaparinthatják meg, ám 250 ezer fontos heti fizetését régi-új klubja is vállalja. Rooney elmondása szerint a tengerentúli MLS-ből nem kapott ajánlatot, Kínába pedig nem szívesen költözne a családjával.

Ronald Koeman klasszisokat szerződtetne a csatársorba Forrás: DPPI/ Ben Queenborough

Aligha Romelu Lukaku lesz azonban Rooney ékpárja, akit vélhetően csillagászati összegért vásárol majd vissza a Chelsea az Evertontontól. Ronald Koemannak azonban megvan a másik jelöltje is a belga pótlására, aki nem más, mint az Arsenal támadója, Olivier Giroud. Ezt a kékmezesek játéksomegfigyelője, Carlo Jacomuzzi egy rádióinterjúban is megerősítette, mondván:

Wayne Rooney és Olivier Giroud a következő szezontól az Evertonban lehetnek csapattársak Forrás: 3.bp.blogspot.com

Ha létrejön a két ügylet, akkor alighanem az egyik legveszélyesebb párosát alkothatja majd a Rooney-Giroud duó a Premier League augusztusban rajtoló idényének.