A PSG is fut a monacói csodagyerek után

Kylian Mbappé Lottin, Monaco, foci
Monaco's French forward Kylian Mbappe Lottin reacts after missing a goal opportunity during the UEFA Champions League round of 16 football match between Monaco and Manchester City at the Stade Louis II in Monaco on March 15, 2017. / AFP PHOTO / Valery HACHE
Vágólapra másolva!
A nyár egyik legnagyobb kérdése, hogy a 2017-es év felfedezettje, a 18 éves Kylian Mbappé hol folytatja karrierjét. A Monaco szeretné megtartani fiatal csillagát, kérőkből azonban nincs hiány, ráadásul újabb európai topklub állt be a sorba.

Mbappé jövőjével kapcsolatban hetente, sőt naponta röppennek fel újabb és újabb hírek, gyakorlatilag nincs már olyan La Liga, vagy Premier League élcsapat, amellyel ne boronálták volna össze a támadót.

Talán még maga Kylian Mbappé sem tudja, hol futballozik a kövtkező szezonban Forrás: AFP/Valery Hache

Ezúttal a Monaco legnagyobb riválisa, a Paris-Saint-Germain érdeklődik élénken, olyannyira, hogy a hírek szerint a PSG elsőszámú nyári célpontja a fiatal csodagyerek.

Ezt támasztja alá, hogy a napokban Nasser Al-Khelaifi elnök és Antero Henrique sportigazgató személyesen találkozott a futballistával és édesapjával.

Elmondásuk szerint azonban nem lesz egyszerű menet Párizsba csábítani legfőbb kiszemeltjüket, hiszen rengeteg riválissal kell majd megküzdeni Mbappé kegyeiért, a csillagászati átigazolási díjról nem is beszélve.