Társoldalunk:

Hevesen reagált a Vasas focistája a bundavádakra

2017.07.01. 09:00

Nevetségesnek tartja a bundavádakat Remili Mohamed, a Vasas csatára, miután csapata 3-1-es vezetésről kapott ki 4-3-ra a Beitar Jeruzsálem otthonában az Európa Liga első selejtezőkörének első mérkőzésén.

A Vasas egy hete a Sturm Graz elleni felkészülési meccsen 0-3-ról 4-3-ra nyert, akkor azonnal bundázással vádolták meg őket, most pedig az EL-ben fordított forgatókönyv szerint kaptak ki az angyalföldiek, úgy, hogy a 87. percben még vezettek 3-1-re. Több mint százszoros volt ekkor szinte minden fogadóirodánál a szorzó arra, hogy fordít a Beitar. 

Remili Mohamed (balról a második) tagadja a vádakatForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Nevetségesnek tartom a bundavádat - kezdte az 55. percben lecserélt Remili a Borsnak. - Tipikus magyar gondolkodás, hogy így nem lehet kikapni, pedig lehet, itt a mi sajnálatos példánk. Hozzánk is eljutnak, hogy miket írnak rólunk. És a legszomorúbb, hogy még a saját szurkolóink is. Bezzeg akkor jó voltam, amikor harmadikok lettünk a bajnokságban."

A meccs összefoglalója:

Azt mondta, egy nappal később is nehéz erről az összeomlásról beszélnie. A meccs után csak pislogtunk, a szavunk is elakadt. Nem mutogatunk egymásra, hogy melyik gólnál ki hibázott. Furcsa, mert az ember a tévé előtt tapsol egy ilyen fordításnak, de abba kevesen gondolnak bele, milyen érzés lehet a vesztes oldalon lenni" – mondta Remili, aki bizakodó a jövő heti Megyeri úti visszavágó előtt. Szerinte a három idegenben szerzett gól még sokat érhet a továbbjutást illetően.