Brutálisan erős marad a PSG

Marquinhos (PSG), Isco (Real Madrid), foci
Real Madrid's Spanish midfielder Isco (R) vies with Paris Saint-Germain's Brazilian defender Marquinhos during the UEFA Champions League football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Real Madrid, on October 21, 2015 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / THOMAS SAMSON
Vágólapra másolva!
A brazil válogatott védő, Marquinhos három szezonnal megtoldotta a legutóbbi megállapodást, és 2022-ig szóló szerződést írt alá a Paris Saint-Germain futballcsapatánál. A kontraktus meghosszabbítását a párizsi klub jelentette be szombaton.

A 23 éves játékos maradásával továbbra is nagyon erős lesz a francia együttes, amelyhez már korábban elkötelezte magát az eddigi alapemberek közül az uruguayi Edinson Cavani és a brazil Thiago Silva; mindketten 2020-ig írtak alá.

Marquinhos (középen) marad Párizsban Forrás: AFP/Thomas Samson

Marquinhos 2013-ban szegődött a PSG-hez, klubja 31,4 millió euróért vette meg az AS Romától. A csapatcserét követően a hátvéd három francia bajnoki címet és ugyanennyi kupagyőzelmet ünnepelhetett. Legnagyobb nemzetközi sikerét 2016-ban aratta, amikor a brazil csapattal olimpiai bajnok lett Rióban.