Sergio Ramos már tudja, mit akar Cristiano Ronaldo

Juventus v Real Madrid - UEFA Champions League Final FOOTBALL soccer UEFA CHAMPIONS LEAGUE cardiff millenium stadium FINAL
Uefa Champions League Final Juventus v Real Madrid Sergio Ramos and Cristiano Ronaldo of Real Madrid at National Stadium in Cardiff, Wales on June 3, 2017. (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo megerősítette madridi csapattársának, Sergio Ramosnak, hogy el akarja hagyni a Real Madridot - erről a Golazo de Gol című spanyol televíziós sportműsor számolt be, írja az As. 

A forrás szerint a Real Madrid csapatkapitánya és a portugál válogatottal a Konföderációs Kupán résztvevő Ronaldo telefonon beszéltek egymással. Ramos állítólag megkérdezte Ronaldótól, hogy igazak-e a távozási szándékáról szóló hírek, mire a négyszeres aranylabdás támadó azt válaszolta, hogy igen, igazak.

Sergio Ramos állítólag felhívta Ronaldót Forrás: NurPhoto/Matteo Ciambelli/NurPhoto/Matteo Ciambelli

Szintén a Golazo de Gol című műsorban hangzott el, hogy Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes a Real Madrid újraválasztott elnökével, Florentino Pérezzel beszélt és arról tájékoztatta, hogy játékosa szeretné elhagyni Spanyolországot az ellene indított adócsalási per miatt.

Bár a fenti információkat a spanyol sportsajtó is átvette és közölte, érdemes fenntartással kezelni, mert továbbra sem szólalt meg egyik főszereplő sem nyilvánosan az ügyben.