A Bayern München tökéletes képpel reagált a C. Ronaldo-pletykákra

FOOTBALL - UEFA CHAMPIONS LEAGUE - 1/4 FINAL - REAL MADRID v BAYERN MUNICH BAYERN CHAMPIONS FOOT FOOTBALL league MADRID MUNICH QUARTER FINAL Soccer Spain SPORT UEFA
Real Madrid´s Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrating after scoring goal during the UEFA Champions League Quarter Final Second Leg match between Real Madrid and Bayern Munich played at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, on April 18th 2017 - Rudy / SpainDPPI / DPPI
Vágólapra másolva!
Semmi valóságalapja nincs annak, hogy Cristiano Ronaldo után érdeklődne a Bayern München - erről Karl-Heinz Rummenigge, a bajor futballklubot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója nyilatkozott hétfőn.

"Az átigazolási időszakban rengeteg találgatás van az érkezőkről és a távozókról" - mondta Karl-Heinz Rummenigge, hozzátéve, hogy ezeket nem szokásuk kommentálni, most azonban Cristiano Ronaldo esetében mégis kivételt tettek.

- nyilatkozta határozottan a müncheniek vezetője.

A Bayern München ezzel a képpel (is) reagált a Ronaldo-pletykákra Forrás: fcbayern.com

Az A Bola című portugál sportnapilap pénteki számában arról írt, hogy a 32 éves Ronaldo elhagyná a Real Madridot és Spanyolországot az ellene indított adócsalási per miatt. A spanyol ügyészség kedden közölte, hogy a portugál labdarúgó 2011 és 2014 között 14,76 millió euró (4,5 milliárd forint) adót nem fizetett be az államkasszába.

Ráadásul mindezt tudatosan tette: egy üzleti vállalkozás segítségével szándékosan rejtette el a személyéhez fűződő kereskedelmi jogok értékesítéséből származó jövedelmét. Ha a portugál válogatott csapatkapitányát bűnösnek találná a bíróság, legalább 15 hónapos börtönbüntetés várna rá, amelyet azonban büntetlen előélete miatt valószínűleg nem kellene letöltenie.

Ronaldo körül feszült a levegő Forrás: Sputnik/Vladimir Astapkovich

Eközben az olasz Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy a portugál támadó jó kapcsolatot ápol a Real volt, a Bayern jelenlegi edzőjével, Carlo Ancelottival, aki kapocs lehet ebben a klubváltásban.
Ronaldo, aki az elmúlt idényben spanyol bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert a Real Madriddal, jelenleg a nemzeti együttessel az oroszországi Konföderációs Kupán vesz részt.

Egyelőre nagyon kevés hiteles információ jelent meg Ronaldo jelenével és jövőjével kapcsolatban, számos lap írt egy esetleges manchesteri visszatérésről, de a fogadóirodáknál még mindig az a vezió a legesélyesebb, hogy marad jelenlegi klubjában, a Real Madridban.