Messinek fontosabb volt a barátja, mint a kupasiker ünneplése

FOOTBALL - COPA DEL REY - FINAL - FC BARCELONA v ALAVES COPA DEL REY FC BARCELONA FINAL FINALE FOOTBALL MADRID MAI PLAYER Soccer Spain SPORT VICENTE CALDERON
FC Barcelona´s Argentinean forward Lionel Messi after winning the Copa del Rey at the Vicente Calderon Stadium in Madrid, Saturday, May 27, 2017. Photo Rudy / SpainDPPI / DPPI
Vágólapra másolva!
Lionel Messi főszerepet vállalt a Barcelona szombat esti győztes kupadöntőjében, góllal és gólpasszal járult hozzá a Deportivo Alaves elleni 3-1-es sikerhez, amely pályafutása 30. trófeáját jelentette, 29 évesen. Az argentin klasszis azonban nem ünnepelt önfeledten társakkal, de az is kiderült, hogy miért.

A 2016-2017-es szezont félelmetes terméssel, 52 mérkőzésen szerzett 54 góllal és 19 gólpasszal záró Messi az ünneplés helyett inkább az első félidőben sérülést szenvedő honfitársa és barátja, Javier Mascherano mellett üldögélt.

Mascherano a finálé 10. percében egy csúnya fejsérülést szenvedett, ami miatt le is kellett cserélni. De a térde is megsérült, az első hírek szerint hat hetet kell kihagynia, ami rossz hír a Brazília és Szingapúr elleni felkészülési mérkőzés előtt álló argentin válogatottnak.

Azért Messi is pózolt a kupával, felesége, Antonella és gyermekei társaságában Forrás: AFP/Javier Soriano