Kleinheisler távozik a Fradiból, de nem a Werderben fog játszani

Kleinheisler László
Budapest, 2017. március 1. A ferencvárosi Kleinheisler László (b) és a kispesti Davide Lanzafame a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében játszott Budapest Honvéd - Ferencváros mérkőzésen a Bozsik József Stadionban 2017. március 1-jén. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Ferencváros válogatott középpályásának, Kleinheisler Lászlónak lejár a kölcsönszerződése a szezon végén a fővárosi klubnál, így vissza kell térnie a Bundesligában szereplő Werder Bremenhez. Ám jelen állás szerint új klubban folytatja. 

A lengyel átigazolásokkal kapcsolatban szakértő oldal szerint Kleinheisler következő csapata a Lech Poznan lesz.

A hírt már több ottani lap átvette, megerősítve az információt.

Értesülések szerint a Ferencváros nem marasztalja a 11-szeres válogatott középpályást, ahogy a Werder sem ragaszkodik hozzá.

Viszont a 2015-ben három magyart – Kádár Tamás, Lovrencsics Gergő, Holman Dávid – is foglalkoztató lengyel együttes szívesen látná a soraiban a 23 éves labdarúgót.

Kleinheisler László Lengyelországban folytathatja a pályafutását Forrás: MTI/Illyés Tibor

A klub már fel is vette a kapcsolatot a brémaiak vezetőségével. Jelen állás szerint Kleinheisler újra kölcsönbe kerül, ám ezúttal végleges megvásárlási opcióval.

A Norvégia elleni Eb-pótselejtező egyik hőse tavaly januárban került a Werder Bremenhez, amely több játéklehetőség reményében előbb a Darmstadtnak, majd az FTC-nek adta kölcsön, de egyik helyen sem tudott igazán kimagasló teljesítményt nyújtani.