Brutális támadást indít a Milan a Real Madrid csatáráért

SSC Napoli v Real Madrid CF - UEFA Champions League Round of 16: Second Leg naples san paolo stadium napoli CHAMPIONS LEAGUE UEFA Arts Culture and Entertainment Campania Club Soccer Defender - Soccer Forward - Athlete Heading the Ball HORIZONTAL Italy Mat
Alvaro Morata of Real Madrid celebration after the goal of 1-3 during the UEFA Champions League Round of 16 second leg match between SSC Napoli and Real Madrid CF at Stadio San Paolo on March 7, 2017 in Naples, Italy. (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Mundo Deportivo értesülései szerint az AC Milan 60 millió eurós ajánlattal kereste meg a Real Madridot Álvaro Morata ügyében.

A spanyol csatár megszerzése a lap cikke szerint prioritást élvez a nyári átigazolási szezonban, neve pirossal, kétszer aláhúzva áll a bevásárlólista tetején. És mondhatni, hogy az olaszok biztosra mennek.

A 24 éves csatár ugyanis köztudottan elégedetlen a helyzetével Madridban. Zinedine Zidane láthatóan nem számol vele első számú opcióként, csak Karim Benzema helyetteseként jöhet szóba, legyen éppen bármilyen rossz formában is a francia.

Zidane-nál csak második opció volt Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Guillermo Martinez

Morata a bajnokságban 15 gólt szerzett a számára fenntartott 1344 percben (89,6 perc/gól), míg a francia 1914 perc alatt rúgott 11 gólt a La Ligában, ami 174 perces átlagot jelent.

A Milan esélyeit növeli, hogy a kínai tulajdonosok jóvoltából van pénz bőven, így nem átallanak 60 millió eurót kínálni a támadóért -

ami kétszer annyi, mint, amennyit a Real fizetett tavaly nyáron a Juventusnak Moratáért.

Szintén az olasz klub mellett szól, hogy habár a Chelsea és a Manchester United is érdeklődik iránta, Morata vélhetően az ismerős közegre szavazna. A Juventusban már eltöltött két évet, nem is ment neki rosszul a játék, 93 meccsen rúgott 27 góllal búcsúzott, ráadásul a menyasszonya (nemsokára már felesége) is olasz, és előfordulhat, hogy a velencei esküvőt már Milan-játékosként tudja le.