Távozhat az NB I egyik legjobbja

Lovrencsics Gergő; Lazovic, Danko akció FOTÓ FOTÓTÉMA Közéleti személyiség foglalkozása levegőben sportoló SZEMÉLY
Felcsút, 2016. szeptember 21. A ferencvárosi Lovrencsics Gergő (k) és a székesfehérvári Danko Lazovic (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Videoton FC - Ferencváros mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2016. szeptember 21-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A szombati Bp. Honvéd-Videoton NB I-es összecsapás nem csak a bajnoki címről dönt majd, hanem a székesfehérvári klub egyik legjobb játékosának a jövőjéről is.

A volimpartizan.net információi szerint ugyanis

amennyiben a Videoton nem szerzi meg az aranyérmet és lemarad a Bajnokok Ligája indulásról, akkor Danko Lazovics távozhat.

A lap megbízható információra hivatkozva írta meg, hogy 47-szeres válogatott szerb támadó a Partizan Beograd játékosa lehet ez esetben, amelyben korábban már három alkalommal is szerepelt.

Danko Lazovics jövője a Videoton BL-szereplésén múlhat. Forrás: MTI/Illyés Tibor

A Partizan vezetőedzője, Marko Nikolics jó viszonyt ápol a Lazoviccsal,

így a korábbiakkal ellentétben – Ivana Tomic nem szorgalmazta a leigazolását –, most nem lenne akadálya, hogy a friss szerb bajnokhoz kerüljön.

Lazovics tavaly nyáron szerződött a Videotonhoz 1+1 évre. A 34 éves játékos meghatározó tagja Henning Berg csapatának, a most zajló bajnokságban 29 meccsen 10 gólt szerzett.