Ibrahimovic még nem a vízen, de már a vízben jár

fbl Horizontal
Manchester United's Swedish striker Zlatan Ibrahimovic warms up before the UEFA Europa League quarter-final second leg football match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford in Manchester, north west England, on April 20, 2017. / AFP PHOTO / Oli SCARFF
Vágólapra másolva!
A Manchester United svéd támadója egészen elképesztő tempóban igyekszik felépülni áprilisi súlyos térdsérüléséből.

Zlatan Ibrahimovic április 21-én, az Anderlecht elleni Európa Liga-negyeddöntő visszavágóján szenvedett olyan súlyos térdszalag-sérülést, hogy akkor sokan azt mondták, véget érhet a karrierje.

A svéd csatár azonban már pár nappal később jelezte, hogy ilyen szó sincs, majd, miután a műtét során elkápráztatta az orvosokat, nyilvánvalóvá vált, hogy látjuk még pályán. Miután egy ilyen sérülés és műtét után az átlagember hetekig mozdulni sem tudna, addig Ibrahimovic már kedélyes mosolyogva sétál egy medencében, mintha mi sem történt volna.

Ready for the final

IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) által megosztott bejegyzés,

Azon sem lepődnénk meg, ha május 24-én (szerda, 20.45) Stockholmban játékra jelentkezne az Európa Liga döntőjében. Ez persze a fenti idilli videó ellenére is csak álom marad, pedig nagy élmény lett volna, ahogy hazai pályán, a jelenlegi csapatával a volt klubja ellen játszik és az egész stadion őt élteti.