Hosszabbítottak a Bundesliga sikeredzőjével

fbl Horizontal
Bremen's head coach Alexander Nouri hugs Bremen's Senegalese defender Lamine Sane after the German first division Bundesliga football match between Werder Bremen and TSG Hoffenheim on May 13, 2017 in Bremen, northern Germany. / AFP PHOTO / JOERG SARBACH / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
Vágólapra másolva!
Meghosszabbították az együttműködést Alexander Nouri vezetőedzővel a német labdarúgó-bajnokságban az utolsó forduló előtt nyolcadik helyezett Werder Bremennél.

Az előzőleg az utánpótláscsapatnál tevékenykedő tréner szeptember közepén - az ukrán Viktor Skripnik menesztése után - vette át a felnőtt együttes irányítását, és megbízatása a szezon végéig szólt.

A brémai csapat az edzőváltásnál utolsó volt, de még februárban is osztályozós helyen állt, tavasszal azonban nagyon eredményesen szerepel: az elmúlt tíz fordulóban csak a bajnok Bayern München szerzett nála több pontot, a gólokat tekintve pedig ez a két csapat áll az élen 28-28 találattal.

Nouri nagyot alkot eddig a csapattal Forrás: AFP/Joerg Sarbach

A 37 éves Nouri új szerződésének részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

"Alex az ősszel egyik napról a másikra vette át az irányítást. Akkor elsősorban az volt a feladat, hogy kikeveredjünk a nehéz helyzetből.

- indokolta a vezetőség döntését Frank Baumann sportigazgató.