Vágólapra másolva!
Két Real Madrid-játékos, James Rodríguez és Gareth Bale is a Manchester United csapatában köthet ki.

Még nem ért véget az idei szezon sem, a Real Madrid többek között a Bajnokok Ligája, a Manchester United az Európa Liga döntőjében is érdekelt még, de a pletykák már beindultak, záporoznak a nevek.

Bale és James a Real edzésén Forrás: AFP/Javier Soriano

Miközben a Real Madrid eddig első csapatként szeretne címet védeni a Bajnokok Ligájában, nem minden játékos lehet boldog a csapatnál, ugyanis érthetően nem kaphatja meg mindenki a vágyott játékperceket.

A kolumbiai RCN Radio szerint a kolumbiai James Rodríguez már előszerződést kötött a Manchester United csapatával. Ennek lényege, hogy a Madrid 10-ese akkor érkezik, ha a manchesteriek 10-ese, Wayne Rooney távozik a nyáron.

Ez nem jelenti azt, hogy a két klub is megegyezett már egymással, az angoloknak még ki kell alkudni a játékos árát, akiért 80 millió eurót fizetett a Real három évvel ezelőtt.

Eközben az Independent arról cikkezett, hogy a kolumbiai mellett Gareth Bale is hasonló utat járhat be. A döntés a hírek szerint José Mourinho kezében van. A portugál még nem döntötte el, hogy Bale vagy az Atlético Madrid támadója, Antoine Griezmann lesz-e a klub elsődleges nyári célpontja.