Vágólapra másolva!
 A francia L'Equipe értesülései szerint az Arsenal többségi tulajdonosa, Stan Kroenke továbbra is bízik Arsene Wengerben, aki egy évvel meghosszabbíthatja a szerződését, és mellé még "drámai mennyiségű" pénzt is kap az amerikai tulajtól.

A legfrissebb hírek szerint Arsene Wenger egy évvel meghosszabbítja az idei szezon végén lejáró szerződését, és 2018 nyaráig biztosan a londoni klub kispadján marad. A L'Equipe információi szerint az igazgatótanács ugyan korántsem állt teljes mellszélességgel a csapatot 1996 óta irányító francia mellett, az Arsenal többségi tulajdonosa, Stan Kroenke azonban határozottan a francia maradása mellett volt.

Stan Kroenke nem engedi el Arsene Wenger kezét Forrás: AFP/Glyn Kirk

És miután az amerikai milliárdos sem szeretne még egy olyan szezont, mint a mostani volt - csúfos búcsú a Bajnokok ligájától (két 5-1-es vereség a Bayern Münchentől), várhatóan lemarad csapat a 4., még BL-indulást érő helyről a bajnokságban -, ezért igyekszik segíteni, amiben tud. Egy milliárdos pedig pénzzel tud a leginkább segíteni, így

a francia lap szavaival élve "drámai összegű" pénzből gazdálkodhat Wenger

a nyári átigazolási szezonban.

Kiszemeltek pedig már vannak is. A L'Equipe a 30 millió fontért kínálgatott lyoni középpályásról, Corentin Tolissóról ír, míg a Guardian a Real Madridnál a vártnál kevesebb lehetőséget kapó Álvaro Morata és a Monacóval remeklő Thomas Lemar nevét emlegeti.

Az Arsenal persze még nem tett le a BL-indulást érő 4. helyről sem, ahhoz azonban, hogy utolérjék a Liverpoolt, először szombat kora este a Stoke City otthonában kellene győzniük.