Megint megbüntették Mourinhót

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - MANCHESTER UNITED v ARSENAL ANGLETERRE ARSENAL CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIPS ENGLAND FOOT FOOTBALL league MANCHESTER PREMIER Soccer SPORT UNITED
Manchester United manager Jose Mourinho reacts after his team were not awarded a penalty kick during the Premier League match between Manchester United and Arsenal played at Old Trafford, Manchester, England, on November 19, 2016 - Photo Matt West / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
Az angol szövetség nem megfelelő viselkedés miatt megbüntette José Mourinhót, a Manchester United edzőjét, akinek ezúttal az volt a bűne, hogy belerúgott egy vizespalackba.

Az Angol Futballszövetség (FA) megbüntette José Mourinhót, a Manchester United edzőjét, amiért az "a pályára nem illő viselkedést" mutatott a West Ham United elleni, 1-1-re végződő bajnoki mérkőzésen.

A portugál szakember vétek az volt, hogy felrúgott egy frissítós palackot, miután a játékvezető műesésért sárga lapott adott a MU francia középpályásának, Paul Pogbának.

Pogba az elején, Mourinho a végén:

Mourinho az idei szezonban gyors egymásutánban már a harmadik alkalommal húzta ki a gyufát, egyúttal a harmadik büntetését könyvelhette el.

A Liverpool elleni bajnoki előtt Anthony Taylor játékvezetőre tett megjegyzése miatt

büntették 50 ezer fontra,

majd két héttel később a Burnley elleni találkozón küldte a lelátóra Mark Clattenburg játékvezető, akit a kelleténél erélyesebben kért számon a félidei szünetben – ez újabb 8000 fontjába, és két mérkőzésre szóló eltiltásba került.

Az újabb büntetés összege még nem ismert, mert Mourinho december 1-ig még fellebbezhet, illetve ismertetheti saját álláspontját is.